Drepturile de autor asupra întregului conţinut aparţin în totalitate Renamed Farma si nu se pot folosii sau copia fara acordul scris al proprietarului.

    Cei care accesează acest site web au următoarele drepturi:

•    explorarea conţinutului www.dunloptenis.ro;

•    reproducerea, traducerea sau utilizarea informaţiilor publicate, numai cu acordul sursei;

•    inserarea în paginile proprii a unor legături către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.dunloptenis.ro);

•    persoana care îşi bazează deciziile, acţiunile sau inacţiunea sa pe informaţiile conţinute în acest website îşi asumă răspunderea integrală pentru eventualele pierderi suferite.

•    Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. 

•    Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

    Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau au comenzilor livrate refuzate. 

Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile din comenzi sau proforme emise sunt valabile 3 zile din momentul confirmarii acestora. 

    Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda se poate solicita un avans de minim 50% din valoarea produsului.

    Produsele comercializate de www.dunloptenis.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii/predarii sunt insotite de factura fiscala/bon fiscal si certificat de garantie.