Menu
Your Cart
Echipa DUNLOPTENIS.RO va doreste SARBATORI FERICITE ALATURI DE FAMILIE SI PRIETENI!

Set 4 mingi de tenis Dunlop™ ATP

New Out Of Stock

Set 4 mingi de tenis Dunlop™ ATP

Mingile de tenis Dunlop ATP sunt folosite in mod exclusiv pe terenurile de zgura, ele inlocuiesc pe viitor mingile Dunlop Clay Court. 

Aceasta minge este considerata in momentul de fata cea mai buna minge de tenis din lume pentru suprafetele cu zgura.

TEHNOLOGII FOLOSITE:

Tour Core

Tour Core ™ a fost proiectat pentru a furniza caracteristicile de performanta coerente cerute de cel mai prestigios turneu mondial.

Panza premium tesuta este special conceputa pentru jocul de campionat, folosind cea mai buna lana pentru a obtine o tesatura mai stransa, oferind o rezistenta sporita si o reactie sporita.

Ultra Vis

Mingile Wimbledon utilizeaza un colorant exclusiv Ultra Vis si un proces patentat de aplicare, creand o minge care are o vizibilitate optima atat pentru jucatori, cat si pentru spectatori.

Hydroguard

Folosind tehnologia Hydroguard ™ brevetata ATP, a fost creata o tesatura care respinge pana la 70% mai multa apa decat o minge standard. Aceasta noua inovatie asigura faptul ca mingea ATP ramane cea mai buna minge de tenis de performanta.

Mingile de tenis Dunlop™ ATPs sunt aprobate de Federatia Internationala de Tenis ITF si folosite in turnee oficiale, precum si la antrenamentele star-urilor din tenis.

Mingi tenis 4 buc/cutie

La fiecare comanda se adauga contravaloarea transportului aferent zonei de livrare.

RON30,00
Fără TVA: RON25,21
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.