Meniu
Your Cart

SET 4 MINGI DE TENIS SLAZENGER THE WIMBLEDON BALL

SET 4 MINGI DE TENIS SLAZENGER THE WIMBLEDON BALL

Mingile de tenis Slazenger au fost folosite pe gazonul sfintit al All England Club din 1902.Cu cea mai recenta minge Wimbledon, Slazenger a creat cea mai buna minge de tenis din lume. 

TEHNOLOGII FOLOSITE:

Tour Core

Tour Core ™ a fost proiectat pentru a furniza caracteristicile de performanta coerente cerute de cel mai prestigios turneu mondial.

Panza premium tesuta este special conceputa pentru jocul de campionat, folosind cea mai buna lana pentru a obtine o tesatura mai stransa, oferind o rezistenta sporita si o reactie sporita.

Ultra Vis

Mingile Wimbledon utilizeaza un colorant exclusiv Ultra Vis si un proces patentat de aplicare, creand o minge care are o vizibilitate optima atat pentru jucatori, cat si pentru spectatori.

Hydroguard

Folosind tehnologia Hydroguard ™ brevetata Slazenger, a fost creata o tesatura care respinge pana la 70% mai multa apa decat o minge standard. Aceasta noua inovatie asigura faptul ca mingea Slazenger Wimbledon ramane cea mai buna minge de tenis de performanta.

Mingile de tenis Slazenger™ The Wimbledon Ball Originals sunt aprobate de Federatia Internationala de Tenis ITF si folosite in turnee oficiale, precum si la antrenamentele star-urilor din tenis.

Mingi tenis 4 buc/cutie

La fiecare comanda se adauga contravaloarea transportului aferent zonei de livrare.

40,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA: 40,00 lei (TVA inclus)
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.