Meniu
Your Cart

Despre noi

Înființat în 1909, Dunlop Sport este celebru pentru nivelul înalt de performanță în campionatele mondiale și pionieratul în echipamentele de tenis, golf și squash. În 1936 existau mai multe rachete de tenis Dunlop la Wimbledon decât orice alt brand și mai mult de 60% dintre jucătorii Campionatului de la Wimbledon au folosit rachetele în anii 60’. Prima rachetă realizată prin tehnica injectării în matriță a fost realizată de Dunlop în 1980 și a fost premiată cu Premiul Reginei Angliei pentru realizări tehnologice în 1985. În 2007, racheta de tenis Dunlop Aerogel a fost apreciată pentru combinarea puterii cu stabilitatea.

Dunlop a făcut istorie ca fiind primii distribuitori oficiali de mingi de tenis folosite pentru un sezon complet pe zgură în 2010 și continuă să fie distribuitorii oficiali pentru campionatele principale pe zgură din Europa. În momentul de față există o serie jucători cotați la nivel modial ce reprezintă ca ambasadori brandul Dunlop, printre care și Fernando Verdasco.

Renamed Farma SRL este unicul importator autorizat in Romania de produse pentru tenis al firmei Dunlop Anglia. Firma noastra poate garanta originalitatea produselor sub aspectul provenientei lor. Va ofertam echipamente de tenis de camp, precum si accesorii teren tenis, de cea mai buna calitate si la cel mai mic pret cu putinta pe piata.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.