Meniu
Your Cart

Încălțăminte bărbați

ADIDAȘI BĂRBAȚI ALB/ALBASTRU ADIDAȘI BĂRBAȚI ALB/ALBASTRU
Nou
HYPERCOURT EXPRESS 2 - Alb/AlbastruCel mai bine vândut pantof K-Swiss, Hypercourt Express 2 este ușor, confortabil, respirabil și are o potrivire generoasă, făcându-l alegerea ideală pentru o varietate de stiluri și niveluri de joc. Tehnologia tălpii intermediare Surgelite oferă confort pe tot parcu..
444,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:444,00 lei (TVA inclus)
ADIDAȘI BĂRBAȚI ALB/BLUE ADIDAȘI BĂRBAȚI ALB/BLUE
Nou
EXPRESS LIGHT 2 HB Alb/Albastru/RoșuFiind unul dintre cei mai vânduți pantofi K-Swiss în Europa, Express Light 2 este un pantof versatil pentru o varietate de tipuri și niveluri de jucători. Acest pantof ușor are o tijă din TPU pentru stabilitate și performanță sporite, oferind în același timp o pot..
325,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:325,00 lei (TVA inclus)
ADIDAȘI BĂRBAȚI NEGRU/ALBASTRU/ALB ADIDAȘI BĂRBAȚI NEGRU/ALBASTRU/ALB
Nou
EXPRESS LIGHT 2 HB - Negru/Albastru/AlbFiind unul dintre cei mai vânduți pantofi K-Swiss, Express Light 2 este actualizat cu un nou design superior și tijă TPU pentru stabilitate și performanță sporite, păstrând în același timp aceeași potrivire și confort. Pantoful are, de asemenea, o talpă exterio..
325,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:325,00 lei (TVA inclus)
Adidași BIGSHOT LIGHT 4  Alb/Negru/Albastru Adidași BIGSHOT LIGHT 4  Alb/Negru/Albastru
Nou
BIGSHOT LIGHT 4  - Alb/Negru/AlbastruNoul Bigshot Light 4 primește o actualizare cosmetică care încorporează un nou design superior, păstrând în același timp ușurința, confortul și suportul caracteristic. Cunoscut pentru performanță de nivel înalt cu o valoare de preț de neegalat, Bigshot Light..
330,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:330,00 lei (TVA inclus)
Adidași BIGSHOT LIGHT 4 Albastru/Alb Adidași BIGSHOT LIGHT 4 Albastru/Alb
Nou
BIGSHOT LIGHT 4 - Albastru/AlbNoul Bigshot Light 4 primește o actualizare cosmetică care încorporează un nou design superior, păstrând în același timp ușurința, confortul și suportul caracteristic. Cunoscut pentru performanță de nivel înalt cu o valoare de preț de neegalat, Bigshot Light 4 este pant..
355,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:355,00 lei (TVA inclus)
Adidași BIGSHOT LIGHT 4 Negru/Alb/Portocaliu Adidași BIGSHOT LIGHT 4 Negru/Alb/Portocaliu
Nou
BIGSHOT LIGHT 4 - Negru/Alb/PortocaliuNoul Bigshot Light 4 primește o actualizare cosmetică care încorporează un nou design superior, păstrând în același timp ușurința, confortul și suportul caracteristic. Cunoscut pentru performanță de nivel înalt cu o valoare de preț de neegalat, Bigshot Light 4 e..
330,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:330,00 lei (TVA inclus)
Adidași BIGSHOT LIGHT 4 OMNI Alb/Albastru/Negru Adidași BIGSHOT LIGHT 4 OMNI Alb/Albastru/Negru
Nou
BIGSHOT LIGHT 4 OMNI - Alb/Albastru/NegruNoul Bigshot Light 4 primește o actualizare cosmetică care încorporează un nou design superior, păstrând în același timp ușurința, confortul și suportul caracteristic. Cunoscut pentru performanță de nivel înalt cu o valoare de preț de neegalat, Bigshot Light ..
330,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:330,00 lei (TVA inclus)
Adidași COURT PRESTIR Alb/Negru Adidași COURT PRESTIR Alb/Negru
Nou
COURT PRESTIR - Alb/NegruNoul Court Prestir ar putea fi considerat Mercedes Benz al lumii tenisului. Cu design inspirat de legendarul Ultrascendor 7.0, acest pantof de tenis clasic prezintă stilul tradițional al pantofilor din piele combinat cu confortul modern și caracteristicile de performanță. Ma..
285,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:285,00 lei (TVA inclus)
Adidași EXPRESS LIGHT 2 Albastru/Alb/Albastru deschis Adidași EXPRESS LIGHT 2 Albastru/Alb/Albastru deschis
Nou
EXPRESS LIGHT 2 - Albastru/Alb/Albastru deschisAceastă ofertă populară este o eliminare a modelului Hypercourt Express 2 pentru adulți, cel mai bine vândut model K-Swiss. Ușor, confortabil și respirabil, acest pantof a fost făcut pentru jucătorii de juniori competitivi care solicită performanțe ridi..
328,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:328,00 lei (TVA inclus)
Adidași HYPERCOURT EXPRESS 2 Albastru/Alb/Roșu Adidași HYPERCOURT EXPRESS 2 Albastru/Alb/Roșu
Nou
HYPERCOURT EXPRESS 2 - Albastru/Alb/RoșuCel mai bine vândut pantof K-Swiss, Hypercourt Express 2, este ușor, confortabil, respirabil și are o potrivire generoasă, făcându-l alegerea ideală pentru o varietate de stiluri și niveluri de joc. Durawrap Flex, oferă pantofului susținere fără perioade de ro..
415,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:415,00 lei (TVA inclus)
Adidași HYPERCOURT EXPRESS 2 HB Alb/Albastru/Roșu Adidași HYPERCOURT EXPRESS 2 HB Alb/Albastru/Roșu
Nou
HYPERCOURT EXPRESS 2 HB - Alb/Albastru/RoșuCel mai bine vândut pantof K-Swiss, Hypercourt Express 2, disponibil în HB (terren pe zgură). Un pantof ușor, confortabil, respirabil, cu o potrivire generoasă - făcându-l alegerea ideală pentru o varietate de stiluri și niveluri de joc. Durawrap Flex, ofer..
444,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:444,00 lei (TVA inclus)
Adidași HYPERCOURT EXPRESS 2 HB Albastru/Alb/Roșu Adidași HYPERCOURT EXPRESS 2 HB Albastru/Alb/Roșu
Nou
HYPERCOURT EXPRESS 2 - HB Albastru/Alb/RoșuCel mai bine vândut pantof K-Swiss, Hypercourt Express 2, disponibil în HB (terren pe zgură). Un pantof ușor, confortabil, respirabil, cu o potrivire generoasă - făcându-l alegerea ideală pentru o varietate de stiluri și niveluri de joc. Durawrap Flex, ofer..
444,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:444,00 lei (TVA inclus)
Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.