Meniu
Your Cart

Încălțăminte femei

HYPERCOURT EXPRESS 2 - Negru/Alb/ArgintiuFiind unul dintre cei mai bine vânduți pantofi K-Swiss, Express Light 2 este actualizat cu un nou design superior și tijă TPU pentru stabilitate și performanță sporite, păstrând în același timp aceeași potrivire și confort. Pantoful are, de asemenea, o talpă ..
444,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:444,00 lei (TVA inclus)
Adidași BIGSHOT LIGHT 4 Alb/Albastru/Lila Adidași BIGSHOT LIGHT 4 Alb/Albastru/Lila
Nou
BIGSHOT LIGHT 4 - Alb/Albastru/LilaNoul Bigshot Light 4 primește o actualizare cosmetică care încorporează un nou design superior, păstrând în același timp ușurința, confortul și suportul caracteristic. Cunoscut pentru performanță de nivel înalt cu o valoare de preț de neegalat, Bigshot Light 4 este..
355,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:355,00 lei (TVA inclus)
Adidași BIGSHOT LIGHT 4 Alb/Argintiu Adidași BIGSHOT LIGHT 4 Alb/Argintiu
Nou
BIGSHOT LIGHT 4 - Alb/ArgintiuNoul Bigshot Light 4 primește o actualizare cosmetică care încorporează un nou design superior, păstrând în același timp ușurința, confortul și suportul caracteristic. Cunoscut pentru performanță de nivel înalt cu o valoare de preț de neegalat, Bigshot Light 4 este pant..
330,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:330,00 lei (TVA inclus)
Adidași BIGSHOT LIGHT 4 OMNI Alb/Argintiu Adidași BIGSHOT LIGHT 4 OMNI Alb/Argintiu
Nou
BIGSHOT LIGHT 4 OMNI - Alb/ArgintiuNoul Bigshot Light 4 primește o actualizare cosmetică care încorporează un nou design superior, păstrând în același timp ușurința, confortul și suportul caracteristic. Cunoscut pentru performanță de nivel înalt cu o valoare de preț de neegalat, Bigshot Light 4 este..
330,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:330,00 lei (TVA inclus)
Adidași EXPRESS LIGHT 2 Albastru/Alb Adidași EXPRESS LIGHT 2 Albastru/Alb
Nou
EXPRESS LIGHT 2 - Albastru/AlbFiind unul dintre cei mai vânduți pantofi K-Swiss în Europa, Express Light 2 este un pantof versatil pentru o varietate de tipuri și niveluri de jucători. Acest pantof ușor are o tijă din TPU pentru stabilitate și performanță sporite, oferind în același timp o potrivire..
325,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:325,00 lei (TVA inclus)
EXPRESS LIGHT 2 HB - Albastru/AlbFiind unul dintre cei mai vânduți pantofi K-Swiss în Europa, Express Light 2 este un pantof versatil pentru o varietate de tipuri și niveluri de jucători. Acest pantof ușor are o tijă din TPU pentru stabilitate și performanță sporite, oferind în același timp o potriv..
300,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:300,00 lei (TVA inclus)
EXPRESS LIGHT 2 HB - Negru/Gri/RozFiind unul dintre cei mai vânduți pantofi K-Swiss în Europa, Express Light 2 este un pantof versatil pentru o varietate de tipuri și niveluri de jucători. Acest pantof ușor are o tijă din TPU pentru stabilitate și performanță sporite, oferind în același timp o potri..
325,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:325,00 lei (TVA inclus)
Adidași HYPERCOURT SUPREME Alb/Albastru/Roz Adidași HYPERCOURT SUPREME Alb/Albastru/Roz
Nou
HYPERCOURT SUPREME - Alb/Albastru/RozHypercourt Supreme vizează un jucător competitiv pentru juniori sau adulți competitiv care caută un pantof ușor și receptiv pentru a-i duce mai repede la minge. Purtată de sportivii profesioniști ATP și WTA, Hypercourt Supreme încorporează Surge 7.0 pentru return..
467,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:467,00 lei (TVA inclus)
Adidași HYPERCOURT SUPREME HB Albastru/Lila/Alb Adidași HYPERCOURT SUPREME HB Albastru/Lila/Alb
Nou
HYPERCOURT SUPREME HB - Albastru/Lila/AlbHypercourt Supreme vizează un jucător competitiv care caută un pantof ușor și receptiv pentru a-l duce mai repede la minge. Acest model Hypercourt cu performanțe superioare încorporează Surge 7.0 pentru returnarea maximă a energiei, Dragguard 7.0 pentru durab..
500,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:500,00 lei (TVA inclus)
Adidași ULTRASHOT 3 Alb/Albastru/Lila Adidași ULTRASHOT 3 Alb/Albastru/Lila
Nou
ULTRASHOT 3 - Alb/Albastru/LilaNoul Ultrashot 3 este construit pentru tânăra generație de jucători de tenis competitivi, agresivi și puternici. Acest pantof este pentru cei care solicită cel mai înalt nivel de performanță, suport și durabilitate pentru mișcarea pe teren. Purtat de sportivii profesio..
590,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:590,00 lei (TVA inclus)
Adidași ULTRASHOT 3 Negru/Piersică/Alb Adidași ULTRASHOT 3 Negru/Piersică/Alb
Nou
ULTRASHOT 3 - Negru/Piersică/AlbNoul Ultrashot 3 este construit pentru generația mai tânără de jucători de tenis competitivi, agresivi și puternici, care solicită un pantof cu cel mai înalt nivel de performanță, suport și durabilitate pentru mișcarea pe teren. Purtat de sportivii profesioniști ATP ș..
590,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:590,00 lei (TVA inclus)
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.