Menu
Your Cart
Echipa DUNLOPTENIS.RO va doreste SARBATORI FERICITE ALATURI DE FAMILIE SI PRIETENI!

MINGI

Mingile de tenis Dunlop Stage 1 Green au o dimensiune standard, dar sunt cu 25% mai usoare in greutate, avand si o saritura mai moale.(pentru Etapa 1 - 9-10 ani).Durabilitate mare pe toate suprafetele de joc.Mingile de tenis Dunlop Stage 1 Green sunt, bineinteles aprobate de Federatia Internationala..
RON20,00
Fără TVA:RON16,81
Set 4 mingi de tenis Dunlop™ ATP
New Out Of Stock
Mingile de tenis Dunlop ATP sunt folosite in mod exclusiv pe terenurile de zgura, ele inlocuiesc pe viitor mingile Dunlop Clay Court. Aceasta minge este considerata in momentul de fata cea mai buna minge de tenis din lume pentru suprafetele cu zgura.TEHNOLOGII FOLOSITE:Tour CoreTour Core ™ a fo..
RON30,00
Fără TVA:RON25,21
Mingile Dunlop Fort All Court au fost create pentru un meci sau antrenament competitiv pe orice suprafata.Mingile  au integrata tehnologia Dunlop H-Durability Core pentru durabilitate ridicata. Deasemenea dispun si de un invelis Flouro Cloth, continand un colorant fluorescent, pentru o vizibili..
RON28,00
Fără TVA:RON23,53
Mingile de tenis Dunlop Fort Clay Court sunt folosite oficial in turneele de tenis pe zgura de la Madrid, Monte Carlo si Roma, atat in circuitul ATP cat si WTA.Tehnologia HD Core si Clay Guard combinate duc la o minge de tenis perfecta pentru suprafata de zgura oferind performante superioare pentru ..
RON30,00
Fără TVA:RON25,21
Mingi tenis de camp Dunlop Tour Brilliance pentru toate tipurile de teren. Pentru o vizibilitate mai buna mingea Dunlop Brilliance este cu 10% mai fosforescenta.Mingile de tenis Dunlop our Brilliance sunt aprobate de Federatia Internationala de Tenis ITF si folosite in turnee oficiale, precum s..
RON26,00
Fără TVA:RON21,85
Mingile de tenis Slazenger au fost folosite pe gazonul sfintit al All England Club din 1902.Cu cea mai recenta minge Wimbledon, Slazenger a creat cea mai buna minge de tenis din lume. TEHNOLOGII FOLOSITE:Tour CoreTour Core ™ a fost proiectat pentru a furniza caracteristicile de performanta coer..
RON30,00
Fără TVA:RON25,21
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.