Menu
Your Cart

MINGI

Mingile de tenis Slazenger au fost folosite pe gazonul sfintit al All England Club din 1902.Cu cea mai recenta minge Wimbledon, Slazenger a creat cea mai buna minge de tenis din lume. TEHNOLOGII FOLOSITE:Tour CoreTour Core ™ a fost proiectat pentru a furniza caracteristicile de performanta coer..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Mingi tenis de camp Dunlop Tour Brilliance pentru toate tipurile de teren. Pentru o vizibilitate mai buna mingea Dunlop Brilliance este cu 10% mai fosforescenta.Mingile de tenis Dunlop our Brilliance sunt aprobate de Federatia Internationala de Tenis ITF si folosite in turnee oficiale, precum s..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Dunlop Fort  All Court minge entry level, realizată în conformitate cu standardele ITF  este ideală pentru începători și jucători de agrement pe toate tipurile de terenuri mingi de tenis de înaltă calitateDetalii:     Tub din metal ce conține 4 mingi..
36,00 lei
Fără TVA:36,00 lei
Mingile de tenis Dunlop Fort Clay Court sunt folosite oficial in turneele de tenis pe zgura de la Madrid, Monte Carlo si Roma, atat in circuitul ATP cat si WTA.Tehnologia HD Core si Clay Guard combinate duc la o minge de tenis perfecta pentru suprafata de zgura oferind performante superioare pentru ..
38,00 lei
Fără TVA:38,00 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.