Meniu
Your Cart

Mingi

Mingile de tenis Dunlop Stage 1 Green au o dimensiune standard, dar sunt cu 25% mai usoare in greutate, avand si o saritura mai moale.(pentru Etapa 1 - 9-10 ani).Durabilitate mare pe toate suprafetele de joc.Mingile de tenis Dunlop Stage 1 Green sunt, bineinteles aprobate de Federatia Internationala..
22,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:22,00 lei (TVA inclus)
Mingile de tenis Slazenger au fost folosite pe gazonul sfintit al All England Club din 1902.Cu cea mai recenta minge Wimbledon, Slazenger a creat cea mai buna minge de tenis din lume. TEHNOLOGII FOLOSITE:Tour CoreTour Core ™ a fost proiectat pentru a furniza caracteristicile de performanta coer..
40,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:40,00 lei (TVA inclus)
Mingi tenis de camp Dunlop Tour Brilliance pentru toate tipurile de teren. Pentru o vizibilitate mai buna mingea Dunlop Brilliance este cu 10% mai fosforescenta.Mingile de tenis Dunlop our Brilliance sunt aprobate de Federatia Internationala de Tenis ITF si folosite in turnee oficiale, precum s..
30,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:30,00 lei (TVA inclus)
Dunlop Fort  All Court minge entry level, realizată în conformitate cu standardele ITF  este ideală pentru începători și jucători de agrement pe toate tipurile de terenuri mingi de tenis de înaltă calitateDetalii:     Tub din metal ce conține 4 mingi..
34,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:34,00 lei (TVA inclus)
Mingile de tenis Dunlop Fort Clay Court sunt folosite oficial in turneele de tenis pe zgura de la Madrid, Monte Carlo si Roma, atat in circuitul ATP cat si WTA.Tehnologia HD Core si Clay Guard combinate duc la o minge de tenis perfecta pentru suprafata de zgura oferind performante superioare pentru ..
38,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:38,00 lei (TVA inclus)
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.