Menu
Your Cart

GENTI

Detalii:Compartiment central cu fermoar pentru îmbrăcăminte de schimb și accesorii Compartiment frontal cu fermoar și separatoare interne, buzunar mic cu fermoar pentru lucrurile personale Buzunar lateral dreapta cu inserție elastică Buzunar din plasă elastică în partea stângă pent..
217,00 lei
Fără TVA:217,00 lei
GEANTA
Nou
Călătorește în străinătate cu stil, cu tot kit-ul de care ai putea avea nevoie, folosind geanta Pro Wheelie ultra-slick și funcțională de la Dunlop.Secțiunea principală mare a acestei genți poate fi separată în două părți pentru organizarea rachetelor, îmbrăcămintei și a altor echipamente și are dou..
589,00 lei
Fără TVA:589,00 lei
GEANTĂ
Nou
Compartiment central mare cu fermoar pentru a organiza mai bine echipamentul Buzunare din plasă cu fermoar Buzunar inferior cu fermoar pentru pantofi Buzunar lateral cu fermoar pentru articole mai mici Bretele de umăr căptușite, reglabile și detașabile Mânere laterale pentru ..
330,00 lei
Fără TVA:330,00 lei
Această geantă are două compartimente mari cu fermoar pentru rame fără teci, dintre care unul are un buzunar intern cu fermoar pentru obiecte personale.Logo Dunlop imprimatCapacitate: 75 L Dimensiuni (L x A x A): 76 x 35 x 34 cmBuzunar frontal cu fermoar pentru accesoriiBretele de umăr căptușite și ..
212,00 lei
Fără TVA:212,00 lei
Această geantă are 3 compartimente principale, dintre care unul care are izolație termică. Exteriorul carcasei mentine formei gentii. Mijlocul genții are aerisire astfel vă puteți  ține pantofii și/sau rachete. Aveți 4 compartimente mici pentru accesorii.Caracteristici: Compartimente: 3 c..
413,00 lei
Fără TVA:413,00 lei
Două compartimente principale pentru maxim 12 rachete, unul cu izolație termică pentru a proteja rachetele și corzile la temperaturi extreme. Compartimentul central poate fi împărțit în unul, două sau trei compartimente, acestea fiind separate  cu velcro. Designul ergonomic și curelele căptușit..
454,00 lei
Fără TVA:454,00 lei
Trei compartimente pentru rachete (unul cu termoizolație pentru a proteja rachetele și corzile la temperaturi extreme). Compartimentul central are două separatoare flexibile și găuri de ventilație. Două buzunare din plasă deschise în buzunarul mare din spate. Un buzunar deschis pentru accesorii în p..
325,00 lei
Fără TVA:325,00 lei
Compartiment central mare cu fermoar, cu buzunare interne de organizare Buzunare laterale pentru accesorii cu fermoar Buzunar frontal cu fermoar pentru obiecte personale Mânere căptușite cu închidere velcro Curea de umăr reglabilă, căptușită și detașabilă Logo Dunlop im..
187,00 lei
Fără TVA:187,00 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.