Meniu
Your Cart

Mingi SQUASH

Aceste mini mingi de squash Dunlop Compete sunt ideale pentru juniorii care abia descoperă jocul de squash, fiind mai mare decât o minge de squash standard.      Săritura și viteza medie.     Diametru: 45 mm.     Potrivit pentru vârste de 1..
Concurează la un alt nivel cu mingea de squash Dunlop Competition.Aceasta are dimensiuni standard, avand un timp de suspendare în aer cu 10 % mai mare decât mingea Dunlop Pro Squash. Mingea Dunlop Competition oferă performanțe remarcabile, oferindu-vă în același timp un spectacol frumos...
Mingile Squash Dunlop Fun mini sunt mingi supradimensionate ideale pentru copiii de 5–7 ani...
Performanța și durabilitatea mingilor de squash Dunlop sunt avantajele principale pentru care Dunlop continuă să fie numărul 1 mondial la mingi de squash.Mingea de squash Intro sau Max este pentru începători și este cu 12% mai mare decât mingea de squash de dimensiune standard. Are un „timp de suspe..
Mingea de Squash Dunlop Play Mini vine într-un set compus din 3 bile. Sunt concepute pentru a fi folosite de copiii cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani, pentru a le permite să-și dezvolte abilitățile cheie de squash.Aceste mingi portocalii reprezintă etapa 2 a dezvoltării jucătorilor în cadrul prog..
Această minge de squash este destinată antrenamentului, jucătorilor ocazionali sau recreativi. Este cu 6% mai mare decât mingile de squash Pro și Competition de dimensiune standard și are un „timp de suspendare” cu 20% mai lung decât mingea de squash Pro.Este ideală pentru jucătorii care doresc să-ș..
Gama de bile Dunlop se bazează pe un concept de design unic și exclusiv, Dunlop Max Squash Ball destinata jucatorilor incepatori, fiind cu 40%, cu 12% mai mare decât dimensiunea standard...
10,00 lei (TVA inclus)
Fără TVA:10,00 lei (TVA inclus)
Mingile Squash Dunlop PRO sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, având proprietăți de joc excelente. Este o minge oficială WSF, PSA, folosită de jucătorii profesioniști, în turnee, dar și de cluburi, bineînțeles nu doar în competițiile internaționale.set cu 1 mingeproprietăți de joc ex..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.